RAKASTAN ABBAN MUSAA!

Mamma Mia -Abban laulujen pianokurssilla opit soittamaan pianolla neljä tunnettua Abba- hittiä, jotka jokainen tunnistaa:

🎹 I Have A Dream
🎹 Hasta Mañana
🎹 Gimme! Gimme! Gimme!
🎹 Mamma Mia

Verkkokurssin hinta on 39 €

Oletko aina digannut Abbaa? Siis Abba-musiikin tosifani?

Kuuntelitko esimerkiksi näitä lauluja -70-luvulla: Waterloo, Mamma Mia, Hasta Manana, I Have a Dream, Thank You for the Music, Gimme! Gimme! Gimme!, Dancing Queen, Money, Money, Money…?

Ajatteletko sinäkin, että Abban biisit ovat vaan niin hyviä ja jäävät soimaan korvamatoina päähän tosi helposti? Ja että Agneta ja Frida laulavat ihanasti. Ja että koko bändi näyttää ja kuulostaa ihan kamalan mageelta!

Et kyllästy koskaan Abban lauluihin, ne kulkevat mukanasi. Sydämessäsi. Ne eivät katoa koskaan. Ne kohottavat, koskettavat ja lohduttavat. Niistä tulee aina hyvä mieli.

KULTAINEN JA KOUKUTTAVA -70 -LUKU

Olin itse lapsi -70-luvulla. Populaarimusiikissa tapahtui silloin paljon mielenkiintoisia juttuja pelkästään Suomessa. Oli Syksyn Säveltä, Euroviisuja, Katri-Helenaa, Danny ja Armi, Irwiniä, Eppu Normaalia, Hurriganesta ja Juice Leskistä. Kaikenlaista musiikkia oli tarjolla; uutta ja vanhaa.
 
Ulkomaisista artisteista itselleni mieleen jäivät Boney M., Bee Gees, Village People, Bay City Rollers ja tietysti Abba.
 
Olin silloin kaikenlaisen tarttuvan ja koukuttavan pop-musiikin suuri fani. Hiissasin kasettimankan mustavalkotelkkarin viereen ja äänitin c-kaseteille Euroviisuja ja muita -70-luvun hittejä. Muiden perheenjäsenten piti olla silloin olohuoneessa hipihiljaa… Kuuntelin sitten myöhemmin näitä kappaleita suurella hartaudella.
 
Imin itseeni -70-luvun pop-biisien melodioita ja harmonioita. Tunnen niiden voiman vieläkin. Silloin tehtiin paljon sellaista aikaa kestävää musiikkia, joka on esikuvallista edelleenkin. Ei mitään kertakäyttötavaraa!
 
Abba oli yksi suurista idoleistani. Ja on edelleen! Abban musiikkia on helppo kuunnella, mutta vaikea unohtaa.
 
Haluaisin itsekin soittaa ja tehdä samanlaisia biisejä. Pelkästään jo Abban biisien soittaminen tuottaa mielihyvää. Ihan mahtavaa musaa!

HALUAN SOITTAA ABBAN BIISEJÄ!

Kun tulet töistä tai koulusta, haluaisit todennäköisesti tehdä jotain rentouttavaa, joka virkistää ja vie ajatukset uusille urille puuduttavan päivän jälkeen. Pidät Abban musiikista, mutta tähän asti olet vain kuunnellut sitä sujuvasti.

Oletko salaa haaveillut, että osaisit itse laulaa tai soittaa Abban lauluja? Että saisit kokea sen saman hyvän fiiliksen, jota koet kun kuuntelet Abban musiikkia?

Sormesi saattavat syyhytä pianon koskettimille, ja yrität ehkä vähän tapailla Mamma Miaa…

…mutta se tuntuu vaikealta. Et ole päässyt alkua pidemmälle.

Abban musiikki kuulostaa kuitenkin helpolta, ajattelet.

Minäkin olen huomannut, että Abban musiikkia on vaikeampi soittaa kuin kuunnella. Siihen ehkä kätkeytyykin Abban laulujen voima ja salaisuus: ne on sävelletty nerokkaasti niin, että jokaisen tavallisen ”taatelintallaajan” on helppo ottaa ne omakseen, ja toisaalta niiden soittaminen ja laulaminen vaatii taitoa.

VERKKOKURSSIN AVULLA ABBA-SOITTAJAKSI

Jos et ole vielä oppinut soittamaan pianolla Abban musiikkia, niin minulla on sinulle hyviä uutisia.

Olen tehnyt neljästä Abban hittibiisistä verkkokurssin eli netissä toimivan nettipianokoulun, jonka avulla sinäkin voit oppia soittamaan Abbaa.

Mamma Mia -Abban laulujen pianokurssilla opit soittamaan Abban kappaleita sujuvasti kahdella eri tavalla niin, että nautit soitostasi ja saat siitä elämyksiä. Uusi maailma avautuu sinulle.
 
Lisäksi saat kurssin avulla valmiuksia opiskella itsenäisesti lisää ja soveltaa kurssilla opittua tietoa. Tämän kurssin oppeja voit siis hyödyntää jatkossa, kun opettelet soittamaan muita kappaleita.

Mamma Mia -Abban laulujen pianokurssilla opit soittamaan pianolla neljä tunnettua Abba- hittiä, jotka jokainen tunnistaa:

🎹 I Have A Dream
🎹 Hasta Mañana
🎹 Gimme! Gimme! Gimme!
🎹 Mamma MiaTällä verkkokurssilla opit seuraavia asioita:

✔︎ soittamaan sujuvasti pianolla Abban biisejä kahdella eri tavalla

✔︎ lukemaan nuotteja oikealla kädellä

✔︎ lukemaan sointumerkkejä ja soittamaan niistä

✔︎ soittamaan vasemmalla kädellä kahta erilaista komppia, joita Abban biiseissä tarvitaan (beat- ja disco-kompit)

✔︎ harjoittelemaan pianonsoittoa oikealla ja tuloksia tuottavalla tavalla

✔︎ nauttimaan musiikin tekemisestä ja soittamisesta

Mamma Mia -Abban laulujen pianokurssi on videoihin perustuva verkkokurssi, jossa kaikista oppimisen vaiheista on erilliset omat videonsa. Kurssimateriaaliin sisältyy myös pdf-tiedostot jokaisen laulun nuoteista sekä tekstiohjeistukset kuhunkin videoon. Materiaalit ovat selkeät ja havainnolliset. Niiden avulla on helppo oppia soittamaan pianoa.

Olen pyrkinyt laatimaan kurssin niin, että se tuntuisi melkein kuin olisit kanssani lähiopetustunnilla. Kurssi on piano-opetusta netissä. Kurssivideoilla eteneminen tapahtuu periaatteella helposta vaikeaan, tutusta tuntemattomaan. Tällä tavalla eteneminen on rauhallista, turvallista ja sujuvaa.
 
Kurssi sopii niille, jotka ovat jo vähän aikaa soittaneet pianoa, tuntevat g-avaimella soitettavat nuotit ja joitakin sointumerkkejä. Kurssi tarjoaa sekä helposti omaksuttavia asioita että haastavampia osuuksia, esim. oikean käden melodian yhdistäminen vasemman käden komppiin.
 
Soittamalla Abban kappaleita pianolla voit viihdyttää ystäviäsi, perheenjäseniäsi, juhlavieraita ja ennen kaikkea itseäsi.

Minulla on pianonsoiton monipuolisesta opettamisesta yli 30 vuoden kokemus. Olen opettanut lähes 1000 oppilasta elämäni aikana. Minulla on vankka kokemus sekä nuoteista soittamisesta että soinnuista ja korvakuulolla soittamisesta. Elämäni aikana olen itse soittanut pianoa yli 10 000 tuntia, ja pidän kaikista eniten soinnuista soittamisesta.

Verkkokurssini ovat saaneet paljon kiitosta ja hyvää palautetta selkeästä, aidosti välittävästä opetustyylistäni.

Asiakaspalautteita

Pidän paljon eri osioista. Niissä edetään rauhallisesti ja hyvällä opastuksella. Tykkään dvd opetuksesta. Ohjeet on selkeitä ja tarpeeksi yksinkertaisia tällaiselle pystymetsästä tulleelle aloittelijalle. Olen jo saanut monta oivallusta nuottien maailmasta.”

Eija, 66-v

Olet loistava opettaja. Iloinen ja hymyilevä olemuksesi sekä kannustava ja rohkaiseva asenteesi luo luottamuksellisen ilmapiirin. Valat hienolla tavalla uskoa verkkokurssilaiseen ja luotat hänen mahdollisuuksiinsa kehittyä. Oman kokemukseni perusteella suosittelen lämpimästi tätä verkkokurssia. Lähde rohkeasti oppimaan ja kokeilemaan. Tulet yllättymään positiivisesti ja löytämään itsestäsi uusia, ehkä vähän piilossakin olleita, kykyjä”.

– Leea-Mari, 56-v

Kurssi on selkeä, ohjeet ovat selkeät ja helpot. Olet rauhallinen opettaja, ja siksi pystyn itsekin etenemään rauhallisesti. Tulee hyvä fiilis, kun katsoo sinua! Lapsikin tykkää, kun olet niin iloinen.”

Katja, 40-v

MITEN VERKKOKURSSI KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

Voit opiskella pianonsoittoa koska tahansa oman aikataulusi mukaan ja omaan tahtiin.

Vaikka kurssilla on tietty etenemissuositus, voit myös opiskella asiat haluamassasi järjestyksessä ja kerrata kaikkea oppimaasi niin paljon kuin haluat ja tarvitset. Tämä tehostaa pianonsoiton oppimista.

Saat Mamma Mia -Abban laulujen pianokurssin hintaan 39 €.

Ostamalla Mamma Mia -Abban laulujen pianokurssin saat kurssilla opetetun materiaalin huomattavasti halvemmalla kuin käymällä perinteisillä lähiopetustunneilla.

Saat pääsyn verkkokurssimateriaaliin välittömästi. Kurssimateriaali jää käyttöösi pysyvästi.