Oletko aina digannut Abbaa? Siis Abba-musiikin tosifani? Niin olen minäkin.

Kuuntelitko esimerkiksi näitä lauluja -70-luvulla: Waterloo, Mamma Mia, Hasta Manana, I Have a Dream, Thank You for the Music, Gimme! Gimme! Gimme!, Dancing Queen, Money, Money, Money…?

Ajatteletko sinäkin, että Abban biisit ovat vaan niin hyviä ja jäävät soimaan korvamatoina päähän tosi helposti? Ja että Agneta ja Frida laulavat ihanasti. Ja että koko bändi näyttää ja kuulostaa ihan kamalan mageelta!

Et kyllästy koskaan Abban lauluihin, ne kulkevat mukanasi. Sydämessäsi. Ne eivät katoa koskaan. Ne kohottavat, koskettavat ja lohduttavat. Niistä tulee aina hyvä mieli.

abba-kurssista kuva

KULTAINEN JA KOUKUTTAVA -70 -LUKU

Olin itse lapsi -70-luvulla. Populaarimusiikissa tapahtui silloin paljon mielenkiintoisia juttuja pelkästään Suomessa. Oli Syksyn Säveltä, Euroviisuja, Katri-Helenaa, Danny ja Armi, Irwiniä, Eppu Normaalia, Hurriganesta ja Juice Leskistä. Kaikenlaista musiikkia oli tarjolla; uutta ja vanhaa.
 
Ulkomaisista artisteista itselleni mieleen jäivät Boney M., Bee Gees, Village People, Bay City Rollers ja tietysti Abba.
 
Olin silloin kaikenlaisen tarttuvan ja koukuttavan pop-musiikin suuri fani. Hiissasin kasettimankan mustavalkotelkkarin viereen ja äänitin c-kaseteille Euroviisuja ja muita -70-luvun hittejä. Muiden perheenjäsenten piti olla silloin olohuoneessa hipihiljaa… Kuuntelin sitten myöhemmin näitä kappaleita suurella hartaudella.
 
Imin itseeni -70-luvun pop-biisien melodioita ja harmonioita. Tunnen niiden voiman vieläkin. Silloin tehtiin paljon sellaista aikaa kestävää musiikkia, joka on esikuvallista edelleenkin. Ei mitään kertakäyttötavaraa!
 
Abba oli yksi suurista idoleistani. Ja on edelleen! Abban musiikkia on helppo kuunnella, mutta vaikea unohtaa.
 
Haluaisin itsekin soittaa ja tehdä samanlaisia biisejä. Pelkästään jo Abban biisien soittaminen tuottaa mielihyvää. Ihan mahtavaa musaa!

HALUAT SOITTAA ABBAN BIISEJÄ?!

Kun tulet töistä tai koulusta, haluaisit todennäköisesti tehdä jotain rentouttavaa, joka virkistää ja vie ajatukset uusille urille puuduttavan päivän jälkeen. Pidät Abban musiikista, mutta tähän asti olet vain kuunnellut sitä sujuvasti.

Oletko salaa haaveillut, että osaisit itse laulaa tai soittaa Abban lauluja? Että saisit kokea sen saman hyvän fiiliksen, jota koet kun kuuntelet Abban musiikkia?

Sormesi saattavat syyhytä pianon koskettimille, ja yrität ehkä vähän tapailla Mamma Miaa…

…mutta se tuntuu vaikealta. Et ole päässyt alkua pidemmälle.

Abban musiikki kuulostaa kuitenkin helpolta, ajattelet.

Minäkin olen huomannut, että Abban musiikkia on vaikeampi soittaa kuin kuunnella. Siihen ehkä kätkeytyykin Abban laulujen voima ja salaisuus: ne on sävelletty nerokkaasti niin, että jokaisen tavallisen ”taatelintallaajan” on helppo ottaa ne omakseen, ja toisaalta niiden soittaminen ja laulaminen vaatii vähän taitoa.

Jos et ole vielä oppinut soittamaan pianolla Abban musiikkia, niin minulla on sinulle hyviä uutisia.

Olen tehnyt neljästä Abban hittibiisistä verkkokurssin eli netissä toimivan nettipianokoulun, jonka avulla sinäkin voit oppia soittamaan Abbaa.

❣️ Opit soittamaan Abban kappaleita sujuvasti kahdella eri tavalla

❣️ Opit lukemaan nuotteja oikealla kädellä

❣️ Opit lukemaan sointumerkkejä ja soittamaan niistä

❣️ Opit soittamaan vasemmalla kädellä kahta erilaista komppia

❣️ Harjoittelemaan pianonsoittoa oikealla ja tuloksia tuottavalla tavalla

❣️ Nautit soitostasi ja saat siitä elämyksiä

❣️ Uusi maailma avautuu sinulle!
 
❣️ Saat valmiuksia opiskella itsenäisesti lisää ja soveltaa kurssilla opittua.

  • I Have A Dream

  • Hasta Mañana

  • Gimme! Gimme! Gimme!

  • Mamma Mia
✔︎ Opiskelu perustuu videoihin

✔︎ Kaikista oppimisen vaiheista on erilliset omat videonsa

✔︎ Jokaiseen videoon liittyy myös tekstiohjeistus

✔︎ Jokaisesta laulusta on nuotit

✔︎ Materiaalit ovat selkeät ja havainnolliset

✔︎ Kurssin avulla on helppo oppia soittamaan pianoa

I Have a Dream-kappaleesta nuottiesimerkki
Hasta Manana -kappaleesta nuottiesimerkki


Kurssiin sisältyy selkeät ja helposti luettavat nuotit kaikista lauluista.


abban verkkokurssikuva

Verkkokurssin hinta on 39 €


✔︎ Kurssi on laadittu niin, että siinä on lähiopetuksen tuntu

✔︎ Eteneminen tapahtuu periaatteella helposta vaikeaan, tutusta tuntemattomaan. Tällä tavalla eteneminen on rauhallista, turvallista ja sujuvaa.
 
✔︎
Kurssi sopii niille, jotka ovat jo vähän aikaa soittaneet pianoa, tuntevat g-avaimella soitettavat nuotit ja joitakin sointumerkkejä

✔︎ Kurssi tarjoaa sekä helposti omaksuttavia asioita että haastavampia osuuksia
 

Minulla on pianonsoiton monipuolisesta opettamisesta yli 30 vuoden kokemus. Olen opettanut lähes 1000 oppilasta elämäni aikana. Minulla on vankka kokemus sekä nuoteista soittamisesta että soinnuista ja korvakuulolla soittamisesta. Elämäni aikana olen itse soittanut pianoa yli 10 000 tuntia, ja pidän kaikista eniten soinnuista soittamisesta.Verkkokurssini ovat saaneet paljon kiitosta ja hyvää palautetta selkeästä, aidosti välittävästä opetustyylistäni.

Asiakaspalautteita

Pidän paljon eri osioista. Niissä edetään rauhallisesti ja hyvällä opastuksella. Tykkään dvd opetuksesta. Ohjeet on selkeitä ja tarpeeksi yksinkertaisia tällaiselle pystymetsästä tulleelle aloittelijalle. Olen jo saanut monta oivallusta nuottien maailmasta.”

– Eija, 66-v

Olet loistava opettaja. Iloinen ja hymyilevä olemuksesi sekä kannustava ja rohkaiseva asenteesi luo luottamuksellisen ilmapiirin. Valat hienolla tavalla uskoa verkkokurssilaiseen ja luotat hänen mahdollisuuksiinsa kehittyä. Oman kokemukseni perusteella suosittelen lämpimästi tätä verkkokurssia. Lähde rohkeasti oppimaan ja kokeilemaan. Tulet yllättymään positiivisesti ja löytämään itsestäsi uusia, ehkä vähän piilossakin olleita, kykyjä”.

– Leea-Mari, 56-v

Kurssi on selkeä, ohjeet ovat selkeät ja helpot. Olet rauhallinen opettaja, ja siksi pystyn itsekin etenemään rauhallisesti. Tulee hyvä fiilis, kun katsoo sinua! Lapsikin tykkää, kun olet niin iloinen.”

Katja, 40-v

Miten verkkokurssi käytännössä toimii?

  • Voit opiskella pianonsoittoa koska tahansa oman aikataulusi mukaan ja omaan tahtiin.

  • Kurssilla on tietty etenemissuositus.

  • Voit myös opiskella asiat haluamassasi järjestyksessä

  • Kerrata kaikkea oppimaasi niin paljon kuin haluat ja tarvitset.

Laulu raikukoon ja soitto eli Abba soikoon! Mukavaa kurssia sinulle!

Verkkokurssin hinta on 39 €