Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Maksunpalautus

Maksunpalautustapauksissa, maksu palautetaan tilauksessa käytetylle maksutavalle. Suoritettua maksua ei palauteta tilisiirtona.

Toimitus

Verkkokurssituotteiden toteutus tapahtuu verkkokurssialustalla. Verkkokurssin ostaminen antaa sinulle pysyvän oikeuden käyttää verkkokurssimateriaalia.

Tiivistelmä. Tämä tiivistelmä tarjotaan vain sinun avuksesi käyttöehtoihin tutustumisessa. Tiivistelmä ei ole virallisesti osa käyttöehtoja.

  • Käyttöoikeus on henkilökohtainen, et saa jakaa sisältöjämme.
  • Käyttäjätilin luomiseksi ja ostosten tekemiseksi sinun on oltava vähintään 18 vuotias tai saatava lupa huoltajiltasi.
  • Peruutusoikeus on 14 vuorokautta, ellei ostosivulla erikseen mainita peruutusajan puuttumisesta.
  • Emme takaa sinulle tuloksia, sillä tulokset riippuvat sinusta ja ympäröivistä olosuhteista. Palveluidemme sisältö on tulkittava mielipiteen ilmaisuksi eikä esimerkiksi hoidoksi mihinkään vaivaan.

Käyttöoikeus on siis henkilökohtainen ja antaa sinulle oikeuden käyttää siihen liittyvää Palvelua vain omassa yksityisessä harjoittelukäytössäsi tämän sopimuksen mukaisesti. Et saa jakaa Palveluiden Käyttöoikeuttasi kenenkään kanssa, etkä näyttää tai levittää Käyttöoikeutta vaativien Palveluiden sisältöä millään tavalla (esimerkiksi luokkahuoneessa tai internetissä), ellemme anna siihen erikseen lupaa. Käyttäjätiliä vaativa sisältö on suojattu tehokkaalla teknisellä toimenpiteellä, jota ei saa kiertää. Oman käyttäjätilin tai Käyttöoikeuden jakaminen tai levittäminen on sopimusrikkomus ja voi johtaa Palveluiden katkaisuun ja korvausvaatimuksiin. Linkittäminen sivuillemme on aina sallittua.

Jotta voisit tehdä itsellesi käyttäjätilin ja käyttääksesi käyttäjätilin vaativia kurssipalveluitamme, sinun täytyy olla vähintään 18 vuotias tai sinulla täytyy olla huoltajasi suostumus Palveluiden käyttämiseen. Lisäksi sinun tai laillisen huoltajasi täytyy hyväksyä nämä käyttöehdot ja antaa oikeat ja ajantasaiset tiedot rekisteröitymisprosessissa.

Sisältöehdot

Olemme sitoutuneet ensiluokkaisen sisällön tarjoamiseen. Käytämme sisältöjemme tuottamiseen suurinta mahdollista huolellisuutta ja taitoa. Emme voi kuitenkaan taata, että Palveluiden sisältö on 100% virheetöntä, oikeellista, ajantasaista ja käyttötarkoitukseesi sopivaa.

Menestymisesi harjoittelussa riippuu aina omasta tekemisestäsi ja kulloisestakin tilanteesta. Markkinoinnissamme esitetyt esimerkit ovat todellisia tai mahdollisia, mutta eivät välttämättä tyypillisiä.

Palveluissamme esillä olevat käyttäjien kokemukset, kommentit ja palautteet valmennuksistamme ovat aitoja mielipiteitä. Kaikki tekstimuotoiset käyttäjäpalautteet ovat täysin spontaaneja. Huolehdimme aina siitä, että kaikki sivustollamme esiintyvät palautteet ja kommentit ilmaisevat käyttäjien aitoja mielipiteitä.

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Musiikkituotanto Keys

Y-tunnus: FI11538658

Ilmarisenkatu 2 F 89

40100 Jyväskylä

Tiina Mattila

puh. 040 5355 881

tiina@musiikkituotantokeys.fi