OLETKO HAAVEILLUT PIANONSOITOSTA?

Oletko haaveillut pianonsoitosta jo lapsesta asti?
Siihen ei tarjoutunut silloin tilaisuutta tai ehkä vanhempasi eivät tukeneet toivettasi. Se ei myöskään ollut taloudellisesti silloin mahdollista.
Olet arkaillut ja epäillyt; pianotunneille lähteminen aikuisena on tuntunut vaikealle, ja jokin on pidättänyt sinua. Välillä se jokin on ollut uskon puute ja epävarmuuden tunne, välillä ajan puute, välillä rahan puute ja toisinaan oma saamattomuus.

Nyt sinulla olisi kuitenkin vihdoin aikaa ja mahdollisuus satsata lapsuutesi unelmaan.
Hankkia oma kiiltävä piano ja sukeltaa musiikin maailmaan.


Kurssin hinta 330 €

OPPISINKO VIELÄ SOITTAMAAN PIANOA?

Voisikohan siitä avautua uusi maailma, jonka saattaisin löytää…?

Kun tulet töistä, haluaisit tehdä jotain rentouttavaa, joka virkistää ja vie ajatukset uusille urille puuduttavan päivän jälkeen. Pidät musiikista, mutta tähän asti olet vain kuunnellut sitä sujuvasti.

Sormiasi syyhyttäisi päästä itse soittamaan pianoa. Se tuntuu niin vaikealta – jopa ylitsepääsemättömältä. Haaveilet siitä, että osaisit soittaa lempikappaleitasi sujuvasti. Unelmoit siitä, miten nautit musiikin tekemisestä ja siitä, miten voisit kenties säestää yhteislauluja.

Olet saattanut myös surra pitkään sitä, ettet saanut lapsena mahdollisuutta mennä pianotunneille. Nyt mietit, että voisitkohan aikuisena vielä oppia soittamaan pianoa.

Sisälläsi tykyttää palo päästä soittamaan pianoa, etkä pysty sammuttamaan roihua.

Et vain tiedä mistä aloittaa ja miten edetä opiskelussa. Koko asia tuntuu rannattomalta mereltä.

KIPINÄN SYTTYMINEN

Minäkin halusin jo lapsena oppia soittamaan  pianoa. Olin 4-vuotias, kun pyysin äitiäni  ostamaan minulle pianon.
Pianotunnit  alkoivat, kun olin 5-vuotias. Aloin soittamaan pianoa heti nuoteista.

Usein en kokenut kovin suurta nautintoa pianoläksyjä soittaessani. Soittoharrastus oli enimmäkseen kovaa puurtamista ja työtä. Monesti hioin klassisen musiikin pianokappaleiden yksityiskohtia, ja kuvittelin sillä tavalla tulevani satumaiseksi soittajaksi.

Joskus kävi niin, etten millään saanut joitakin vaikeita kohtia sujumaan. Luulin, että vika on minussa… että olen vain niin epämusikaalinen.

Harmitti ja turhautti. Olisin niin halunnut nauttia siitä, mitä soitin. Musiikki kyti sisimmässäni pienellä hiilloksella.

LIIAN YKSIPUOLINEN OPETUS

Vika ei ollut minussa eikä musikaalisuudessani, vaan tavassa, jolla soitin pianoa. Koska olin joutunut ajan tavan mukaisesti soittamaan pelkästään nuoteista, en tajunnut, että se oli minulle aivan liian yksipuolinen tapa opiskella pianonsoittoa.

Muuta vaihtoehtoa ei silloin tarjottu, joten en edes ymmärtänyt pyytää muuta. Minulle olisi paremmin sopinut luovempi, laajempi ja monipuolisempi lähestymistapa soiton opiskeluun.

UUDEN MAAILMAN AVAUTUMINEN

Ammattiopintojen jälkeen aloin kehittämään erilaisia pianonsoittotapoja. Aloin soittamaan korvakuulolta ja sointumerkeistä yhä enemmän.

Sointumerkeistä olin jo alkanut soittaa lukioaikoina itsenäisesti, mutta korvakuulolta soittaminen oli minulle uutta. Ymmärsin, että pianoa voi oppia soittamaan monella tavalla, ja että saan soittoni sujuvammaksi muillakin keinoilla kuin vain kuivalla nuottien luvulla.

Kun ymmärsin, että pianoa voi soittaa monipuolisemmin, aloin saamaan soittooni kauan kaivattua sujuvuutta. Ilo ja nautinto saapuivat! Vihdoinkin!

Liekki alkoi roihuamaan.

Tulos oli se, että pääsin sisälle musiikin maailmaan syvemmälle. Musiikista tuli osa minua. Pidin siitä, mitä sormeni soittivat.

Tunsin huumaavaa nautintoa musiikin tekemisestä, mitä en ollut koskaan aikaisemmin kokenut.

UUSI TAPA OPETTAA PIANONSOITTOA

Aloin myös opettamaan piano-oppilaitani samalla tavalla. Ryhdyin käyttämään laajemmin erilaisia soittotapoja oppilaitteni opettamisessa.

Huomasin, että oppilaani saivat paremman yleissivistyksen musiikista. Lisäksi tällä menetelmällä löysin kunkin oppilaan vahvuudet, joiden perusteella jatkoin opettamista kohdennetusti ja yksilöllisesti.

Tällä menetelmällä sain siis oppilaani oppimaan tehokkaammin ja heidän pianon soittonsa sujuvaksi. Tarjosin pianonsoiton avulla myös vahvoja elämyksiä ja tunteikkaita hetkiä.

VERKKOKURSSIN AVULLA PIANONSOITTAJAKSI

Jos sinulla ei ole ollut aiemmin mahdollisuutta oppia soittamaan pianoa, minulla on sinulle hyviä uutisia. Sinun ei tarvitse itse harjoitella 15 vuotta oppiaksesi soittamaan pianoa, sillä olen koonnut kaikki oppimani periaatteet pianonsoiton oppimisesta verkkokurssiksi.

Minulla on pianonsoiton monipuolisesta opettamisesta yli 30 vuoden kokemus. Olen opettanut lähes 1000 oppilasta elämäni aikana. Minulla on vankka kokemus sekä nuoteista soittamisesta että soinnuista ja korvakuulolla soittamisesta.

Elämäni aikana olen itse soittanut pianoa yli 10 000 tuntia.

Miten opin soittamaan pianoa -verkkokurssilla saat selkeän kuvan siitä, mistä pianonsoitto kannattaa aloittaa. Opit soittamaan pianoa kolmella eri tavalla niin, että nautit soitostasi ja saat elämyksiä itse soitetusta musiikista. Uusi maailma avautuu sinulle.

Lisäksi sinulla on valmiudet opiskella itsenäisesti lisää.


Jos motivaatiosi oppia soittamaan pianoa on korkea ja haluat nähdä vaivaa soittotaidon hankkimiseen, opit verkkokurssilla mm. seuraavia asioita:

 • soittamaan oikeita musiikkikappaleita, mm. Kissanpolkka, Päivänsäde ja menninkäinen, Blowing in the wind, Käymme yhdessä ain ja My only one
 • soittamaan korvakuulolla tuttuja kappaleita
 • lukemaan nuotteja
 • lukemaan sointumerkkejä ja soittamaan niistä
 • harjoittelemaan oikealla tavalla
 • oikean soittotekniikan
 • nauttimaan musiikin tekemisestä ja soittamisesta
 • tunnistamaan omat vahvuutesi: miten itse parhaiten opit
 • miten jatkat tulevaisuudessa soittoharrastustasi
 • miten kehität itseäsi eteenpäin monipuolisesti pianonsoittajana

Suoritettuasi kurssin saat valmiuden soittaa avaamastasi nuottikirjasta melkein minkä tahansa laulun nuoteista ja säestää sitä sointumerkeistä. Pystyt myös rohkeasti etsimään korvakuulolta tuttuja melodioita pianolla, ja osaat säestää niitä.

Saat paljon iloa musiikin tekemisestä tulevaisuudessa! Musiikista tulee luovuttamaton osa sinua, etkä koskaan halua lopettaa pianon soittamista. Jano oppia lisää kasvaa.

Ilahdutat myös läheisiäsi soittotaidollasi. Pystyt säestämään vaikka perhejuhlissa yhteislaulua tai laulamaan ja soittamaan yhdessä lastesi kanssa. Voit ehkä saada myös uuden työkalun arkityöhösi esim. opettajana tai hoitajana.

Tällaista näkökulmaa pianonsoiton opiskeluun ei löydy muualta. Useimmat opettajat ja verkkokurssit painottavat yksipuolisesti yhtä tapaa soittaa pianoa. Itse ajattelen, että monipuolisuus tuo pääomaa, joka pysyy ja tarjoaa laajasti mahdollisuuksia jatko-opiskeluun.

Asiakaspalautteita

Pidän paljon eri osioista. Niissä edetään rauhallisesti ja hyvällä opastuksella. Tykkään dvd opetuksesta. Ohjeet on selkeitä ja tarpeeksi yksinkertaisia tällaiselle pystymetsästä tulleelle aloittelijalle.  Olen jo saanut monta oivallusta nuottien maailmasta.”

– Eija, 66-v

Kurssi on kattava kokonaisuus, joka rohkaisee lähtemään eteenpäin löytöretkelle musiikin maailmaan. Itselleni ei ollut tullut mieleenikään kokeilla korvakuulolla soittamista. Ja sinä lähdit juuri siitä liikkeelle pianonsoittotapoja opettaessasi.”

– Leea-Mari, 56-v

Olet loistava opettaja. Iloinen ja hymyilevä olemuksesi sekä kannustava ja rohkaiseva asenteesi luo luottamuksellisen ilmapiirin. Valat hienolla tavalla uskoa verkkokurssilaiseen ja luotat hänen mahdollisuuksiinsa kehittyä.”

– Heidi, 56-v

MITEN VERKKOKURSSI KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

Voit aloittaa verkkokurssin opiskelun vaikka heti, jos haluat, ja saat kaiken kurssimateriaalin käyttöösi kerralla.

Voit opiskella koska tahansa oman aikataulusi mukaisesti omaan tahtiin.

Vaikka kurssilla on tietty etenemissuositus, voit myös opiskella asiat haluamassasi järjestyksessä ja kerrata kaikkea oppimaasi niin paljon kuin haluat ja tarvitset. Tämä tehostaa oppimista.

 • Ostamalla Miten opin soittamaan– verkkokurssin, saat kurssilla opetetun materiaalin huomattavasti halvemmalla kuin käymällä perinteisillä lähiopetustunneilla. Samojen asiakokonaisuuksien oppimiseen kuluu noin kaksi vuotta lähiopetuksessa, mikä maksaa noin 2000 € Musiikkituotanto Keysin asiakkaana.

 • Kun toimit heti, saat lisäksi bonuksena henkilökohtaisen videovalmennuksen. Valmennuksen kesto on 60 min, ja sen aikana käsitellään juuri sinun kysymyksiäsi pianonsoittoon liittyen. Saat valmennuksen aikana räätälöidysti vastauksia mieltäsi askarruttaviin asioihin ja pikavinkkejä jatko-opiskeluun.

 • Bonuksen arvo on 70 €, ja se on varattavissa 2 kuukauden ajan verkkokurssin ostohetkestä. Kannattaa siis ilmoittautua kurssille heti ja sen jälkeen varata oma videovalmennusaika. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa lisää henkilökohtaista valmennusta halutessasi tarpeen mukaan.

Verkkokurssimateriaali jää pysyvästi käyttöösi.

Kurssin hinta 330 €

Äitienpäiväkampanja hinta 199 €!

(Normaalisti 330 €, tarjous voimassa 31.5 asti.)