Musiikkituotanto Keysillä on erilaisia väyliä pianonsoiton opiskeluun: toimivia vaihtoehtoja pianon soittamiseen erilaisissa muodoissa ja elämäntilanteissa. Tuotevalikoimasta löytyy lähi- ja etäpianotuntien lisäksi pianonsoiton verkkokursseja, jotka toimivat ikään kuin nettipianokouluna eli pianotunteina netissä.

Miten opin soittamaan pianoa 1 -verkkokurssi

Kurssin hinta 330 €

Opi soittamaan tunnetuimmat joululaulut verkossa! -kurssi

Kurssin hinta 29 €

Mamma Mia – Abban laulujen verkkokurssi!

Kurssin hinta 39 €

Ed Sheeranin 4 hittibiisiä pianollaKurssin hinta 39 €

pianonsoiton verkkokurssi ja koskettimet

Musiikkituotanto Keysin pianonsoiton verkkokurssit ovat videopohjaisia kursseja, joiden avulla on helppo opiskella itsenäisesti pianonsoittoa netissä kotoa käsin joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Omalla tahdilla ja aikataululla!

Videot ovat erittäin havainnollisia ja selkeitä. Olen pyrkinyt toteuttamaan ne niin, että voisit melkein tuntea olevasi livenä pianotunnilla kanssani.

Pianonsoiton verkkokurssit ovat saatavilla kaikkialla, missä vain on internet-yhteys. Voit siis opiskella pianonsoittoa missä tahansa, olipa kyseessä koti, mökki tai lomapaikka.

Musiikkituotanto Keysin verkkokurssitarjonnassa on monenlaisia kursseja, eri taitotasoille. Voit valita sellaisen kurssin, joka vastaa sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Kursseilla on tietty etenemissuositus, mutta voit toki vapaasti surffailla kurssin sisällä ja suorittaa osioita haluamassasi järjestyksessä.

Sinun on helppo aloittaa verkkokurssi: pääset käsiksi kurssimateriaalin heti, kun olet ostanut sen! Voit myös palata aikaisemmin käytyihin osioihin niin monta kertaa kuin haluat. Kurssimateriaalit jäävät pysyvästi sinulle.

✔︎ aikuisille
✔︎ vasta-alkajille
✔︎ soittotaitoaan kehittäville
✔︎ itsenäisestä opiskelusta pitäville


Asiakkaiden palautteita verkkokursseista:

”En itse ole mikään videoiden pohjalta opiskelija vaan kaipaan yleensä aina ainakin alkuun ”oikean ihmisen opetusta”. Tiina Mattila pystyy kuitenkin luomaan kontaktin myös verkon välityksellä. Kurssi on niin yksityiskohtainen – tarttumatta kuitenkaan lillukanvarsiin – että tunsin koko ajan olevani hyvissä käsissä ja ammattilaisen ohjauksessa ja löysin kaikkiin kysymyksiini helposti vastaukset. Tiina kiinnittää opetuksessaan huomiota etenemisen kannalta oikeisiin asioihin, muttei tapa aloittelevan soittajan innostusta liian teoreettisella lähestymisellä. Haasteellisuus oli aloittelijalle juuri sopivalla tasolla ja lähestymistavat soittamiseen monipuoliset.

– Heidi, 56-v


”Kurssi on selkeä, ohjeet ovat selkeät ja helpot. Olet rauhallinen opettaja, ja siksi pystyn itsekin etenemään rauhallisesti. Tulee hyvä fiilis, kun katsoo sinua! Lapsikin tykkää, kun olet niin iloinen.” 

– Katja, 40-v

”Pidän paljon eri osioista. Niissä edetään rauhallisesti ja hyvällä opastuksella. Tykkään dvd opetuksesta. Ohjeet on selkeitä ja tarpeeksi yksinkertaisia tällaiselle pystymetsästä tulleelle aloittelijalle. Olen jo saanut monta oivallusta nuottien maailmasta.”

– Eija, 66-v

Haluan verkkokurssien avulla tukea ja auttaa sinua pääsemään sisään
pianonsoiton maailmaan! ❣️